Cartofi gratinati (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 6658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari
  • 200 ml smantana
  • 150 gr cascaval Delaco Sofia
  • 150 gr cas de oaie (sarat)
  • un cub de unt
  • 5 oua
  • marar/patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati (Multicooker):

Feliem cartofii si ii fierbem folosind programul BOIL pentru 30 de minute (optional). Ii scurgem apoi de apa, adaugam untul si cascavalul ras, amestecat impreuna cu casul de oaie, smantana si cele 5 oua.

Cu ajutorul programului BAKE coacem cartofii, pentru 20 de minte la 180 de grade. Inainte de a ii scoate din vas, ii lasam sa se raceasca putin. Deasupra presaram marar sau patrunjel verde. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval